6012 236 6551 6016 225 1579

Sinar Zamdurrani

Doa Usaha & Ikhtiar, Insya Allah ada jalannya.

Mandian Bidara Terapi Syifa

Khasiat Daun Bidara (Zizyphus mauritiana) Bidara adalah salah satu herba tradisional yang sudah digunakan sejak zaman berzaman. Ramai yang menggunakannya untuk mendapatkan khasiat daun bidara yang baik untuk kebersihan diri dan pengubatan. Ia bertindak sebagai agen pembersih semulajadi seperti sabun yang boleh digunakan untuk membersihkan rambut dan kulit. Malah ia juga boleh merawat masalah jerawat.

Pada zaman Rasulullah S.A.W, bidara digunakan untuk membersihkan badan sama seperti kita menggunakan sabun, shampoo atau losyen. Daun bidara juga digunakan untuk memandikan jenazah. Hanya tambahkan 1 cawan serbuk bidara ke dalam sebaldi air. Gaulkan sehingga sebati dan jiruskan pada jenazah semasa mandian pertama. Amalan ini sememangnya adalah sunnah Nabi sendiri. Wanita yang mandi wajib setelah suci daripada haid juga disunatkan menggunakan daun bidara ketika mandi. Rawatan sihir dengan daun bidara. Walaupun amalan merawat sihir menggunakan daun bidara bukan amalan Rasulullah S.A.W, tetapi ulama’ Salaf telah sepakat untuk membenarkan amalan ini sebagai kaedah penyembuhan yang tidak melanggar hukum syarak. Kaedah yang diambil dari kitab Imam ibn Qayyim al Jauziyyah

Mandian Bidara Syifa Zamdurrani adalah ilham dan ikhtiar produk team Zamdurrani At Thobibi khusus untuk mereka yg mempunyai masaalah pnyakit misteri seperti terkena Serangan ilmu hitam (sihir), terkena pukau, sihir pnceraian, santau dan gangguan jin (saka), 

InshaAllah semoga iannya dapat membantu para pengguna dan sebagai satu ikhtiar dlm mencari pnyembuhan Ruqyah AlQuran sebagai panduan.. InshaAllah, semua dengan izinNya..

Mandian Terapi Bidara Syifa


Mandian Terapi Bidara Syifa
(Kandungan : 35ml)
RM35.00 SM
RM38.00 SS
Beli Sekarang!Beli Sekarang!

Cara-cara Penggunaan: 

Gunakan sebanyak 7 spray atau renjisan di dalam setengah air dalam bekas baldi, mandi selepas bilasan air biasa.. Insha Allah..