6012 236 6551 6016 225 1579

Sinar Zamdurrani

Doa Usaha & Ikhtiar, Insya Allah ada jalannya.

CARA MEMBUAT ORDER

Selamat datang ke Kedai Online Sinar Zamdurrani.

PERINGATAN RASMI : 
HANYA BELIAN PRODUK SINAR ZAMDURRANI DARI WEBSITE INI SAHAJA ADALAH DIJAMIN KETULENANNYA. KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB DAN MELAYAN APA-APA PERTANYAAN KEATAS PRODUK-PRODUK YANG DIBELI SELAIN DARIPADA WEBSITE INI. HARAP MAKLUM.


CARA MEMBUAT ORDER

  • Pilih Produk yang dibeli. Klik butang "BELI INI" mengikut zon Penghantaran Anda. 
  • Bagi Kawasan Semenanjung Malaysia (SM) dan Sabah/Sarawak/Labuan (SS)
  • Anda boleh menambah bilangan unit order anda di page SEMAK BAKUL BELIAN, Semak kuantiti order, jika mahu ubah, tukarkan dalam kotak QUANTITY dan pilih lokasi penghantaran, klik butang RECALCULATE bila selesai.
  • Minimum belian produk adalah RM30.00.
  • Klik butang GO TO PAYMENT bila selesai order barang dan Isi maklumat dengan tepat seperti di minta.  Selesai order sehingga paparan ORDER ID dan info bank untuk bayaran diterima, boleh lah membuat bayaran mengikut bank info yang dinyatakan. Bank Pilihan Bayaran - MAYBANK, CIMB, RHB & BSN (Info akan dipaparkan bila selesai buat tempahan online)
  • Anda MESTI SMS/WhatsApp info Bayaran (Order ID, Nama, Amount dibayar, Bank, Tarikh dan Masa dibayar ke 012-2366551 [nombor mobile ini untuk PROSES ORDER SAHAJA])
@ Masih tidak biasa dengan belian secara online? Kini anda boleh SMS/WhatsApp Nama Produk, kuantiti dan Alamat Penghantaran ke 0162251579. Kami akan proseskan Order anda melalui SMS/WhatsApp [Minimum belian produk adalah RM30.00]. Klik butang dibawah untuk kemudahan WhatsApp