6012 236 6551 6016 225 1579

Sinar Zamdurrani

Doa Usaha & Ikhtiar, Insya Allah ada jalannya.

Sabun Aura Limau Purut

Sabun berasaskan Minyak Kelapa Dara (VCO) digunakan sebagai pelembap dan emolien kulit semulajadi. Boleh diguna pada wajah dan badan untuk kulit yang lebih lembut dan licin.

Tanpa SLS, SLES dan Paraben. Selain khasiat minyak kelapa dara yang kaya dengan vitamin anti oksidan, bahan-bahan lain yang terkandung dalam Sabun Kelapa Dara juga berfungsi menghilangkan kedut di wajah dan juga penyakit kulit yang berfungsi sebagai antibodi. 

Khasiat Limau Purut untuk menghilangkan bau badan dan membuang aura negatif dalam badan. Boleh digunakan untuk seluruh badan dan sesuai untuk kulit sensitif. 

  • Baik untuk masalah gatal-gatal badan. 
  • Memberi kesegaran badan dengan Pati Aura Limau Purut yang telah diruqyah. Ianya telah didoakan dengan ayat-ayat syifa dari al-quran bagi penyembuhan rohani dan jasmani.
  • Kesegaran bauan Limau purut juga sesuai memberikan rasa yang lebih berkeyakinan, tenang, segar dan harmoni.

Rasulullah s.a.w. pernah bersabda, "Limau ini seperti mukmin: bagus dirasa & bagus dihidu". Limau menguatkan organ hati & menjauhkan kesedihan & bintik-bintik pada kulit, menghapuskan kelaparan & melambatkan pengaliran dalam hempedu. 

KANDUNGAN : Aqua, Vegetable Glycerin, Stearic Acid, Lauric Acid, Cocoamidapropyl Betaine, Virgin Coconut Oil (VCO), Triethanolamine, Lactic Acid, Clay , Myristica Fragrans, Kernal Oil, Mineral Oil, Kaffir Lime.  

CARA SIMPAN : Elakkan dari terendam air dan terdedah terus pada sinaran matahari.

Sabun Aura
Limau Purut


Sabun Aura Limau Purut
(Kandungan :1 x 100g)
RM25.00SM
RM28.00SS
Beli Sekarang!Beli Sekarang!